Komen 118, 6223 Komen 040 645 767 info@szkomen.si

Skupni programi

Mini olimpijada

Mini olimpijada je program OKS-ZŠZ namenjen spodbujanju otrok k aktivnemu preživljanju prostega časa. Hkrati lokalnim športnim klubom ponuja možnost predstavitve in promocije njihovih programov s ciljem pridobivanja novih članov. Pri soorganizaciji sodelujejo občinske športne zveze in njihove članice. Nekaj utrinkov iz preteklih Mini olimpijad najdete tukaj.

Poletje na Krasu

Počitniški program za otroke Poletje na Krasu je v času počitnic že stalnica. Poleg lokalnih športnih društev pri programu sodelujejo številni zunanji izvajalci in gostje. Športne aktivnosti, izleti, ustvarjalne urice, zanimive osebnosti … otrokom ni dolgčas! S programom Veter v laseh Športne unije Slovenije se v sklopu programa dodatno poudari pomen aktivnega preživljanja prostega časa brez sodobnih oblik zasvojenosti.

Povezava: https://www.poletjenakrasu.com/

Športnik Krasa in Brkinov

Športne sile Občin Divača, Hrpelje Kozina, Komen ter Sežana vsako leto organiziramo in slavnostno strnemo športno dogajanje s podelitvijo priznanj in zahval najzaslužnejšim športnikom ter športnim delavcem v preteklem letu. V 10-ih letih obstoja je prireditev dosegla svoj namen in pri promociji športa in rekreaciji v štirih kraških občinah odigrala pomembno vlogo.

ArtŠtanjel

Šport in umetnost? Sodelovanje z Društvom likovnih pedagogov Primorja ter likovnimi in plesnimi ustvarjalci je botrovalo programu, ki je poletni vrvež v Štanjelu dodobra poživil. Pod vodstvom izkušenih mentorjev je ustvarjalnost mladih na zelo visokem nivoju, s svojimi deli nas mladi vedno znova presenečajo.

Povezava: https://www.artstanjel.com/