Komen 118, 6223 Komen 040 645 767 info@szkomen.si

Novice

Dobrodošli

»Z našo aktivno vlogo in več sodelovanja, z boljšo organiziranostjo ter ustvarjanjem boljših pogojev za šport in rekreacijo …«. Nekako takole smo si ob ustanovitvi Športne zveze Komen leta 2017 zastavili naše cilje. Danes lahko rečemo, da smo del skupne poti uspešno prehodili in nekateri cilji so že uresničeni. Novih izzivov seveda ne manjka. Eden izmed njih je vsekakor večja prepoznavnost našega dela in lokalnega okolja, ki mu pripadamo. Področje, ki mu v današnji informacijski dobi športniki, rekreativci ter prostovoljni športni delavci mnogokrat posvečamo premalo pozornosti. Poglavitno nam je, da vadbeni in tekmovalni procesi nemoteno potekajo. S postavitvijo spletne strani Športne zveze Komen na potrebe časa v določeni meri odgovarjamo. Obenem so naše aktivnosti združene na enem mestu.

O čem boste na spletni strani Športne zveze Komen lahko brali? Poleg osnovnih podatkov in predstavitve športne zveze ter njenih članic bodo v novicah predstavljeni vsi pomembnejših dogodki in prireditve športne zveze in športnih društev. Že uveljavljenim športnim programom in tradicionalnim športnim prireditvam bodo v prihodnje dodani še drugi, možnosti za sodelovanja, povezovanja in vključevanja je na področju športa in rekreacije res precej. Športno aktivni obiskovalci Krasa bodo koristne informacije o možnostih aktivnega preživljanja prostega časa našli v zavihku Aktivno. Fitnes v naravi, pohodništvo, kolesarjenje, konjeništvo, možnost dostopnega turizma za osebe z oviranostmi … Vedno radi rečemo, da je kraška pokrajina naš največji športni park in če jo aktivnemu obiskovalcu na pravi način predstavimo se bo na Kras vedno znova rad vračal.

Spletna stran se bo z različnimi vsebinami iz področja športa in rekreacije v prihodnje še dopolnjevala. Veseli bomo vseh vaših idej, nasvetov ter pobud po sodelovanju, ki jih bomo skušali upoštevati. Tako bomo še bližje cilju, da stran postane vstopna točka za vsa lokalna športna društva, za vse športnike, rekreativce, navijače ter za vse športno dogajanje v našem lokalnem okolju.

Dobrodošli na spletni strani Športne zveze Komen!

Rajko Kralj

Predsednik Športne zveze Komen

Izdelavo in postavitev spletne strani Športne zveze Komen je omogočilo sofinanciranje s strani Fundacije za šport Republike Slovenije.