Komen 118, 6223 Komen 040 645 767 info@szkomen.si

Novice

Plesna predstava KROG ŽIVLJENJA – NAŠ POGLED v Cankarjevem domu

Plesna predstava KROG ŽIVLJENJA – NAŠ POGLED Plesnega društva Be Funky bo vsem obiskovalcem še dolgo ostala v lepem spominu. 160 plesalcev vseh starosti, od 3 do 82 let je pripravilo nastop v katerem sta se prepletali harmonija giba in energija plesalcev. Nastop, ki ni nikogar pustil ravnodušnega. Stoječe ovacije občinstva so plesalcem pomenile največjo nagrado in potrditev dosedanjega dela. Ob zaključku predstave je bil oder Linhartove dvorane za vse plesalce Plesnega društva Be Funky skoraj premajhen.

Odločitev, da se Plesno društvo Be Funky predstavi v hramu slovenske kulture je bila brez dvoma pogumna, a pravilna. Gledališki oder omogoča odlične pogoje za uspešen nastop in občinstvo v predstavi lahko še bolj uživa. Iz majhne kraške vasice na velik oder Cankarjevega doma. Zakaj ne? Ko si prepričan vase ni ovir, obstajajo le izzivi. Kar za vodjo Plesnega društva Be Funky Matejo Terčon Knap ter vse njene plesalce še posebej velja.  

Da bi čim večjemu številu gledalcev omogočili ogled predstave smo se v Športni zvezi Komen odločili, da za občane organiziramo brezplačen avtobusni prevoz v Ljubljano. Odziv nas je prijetno presenetil. Še ena pravilna odločitev! Slike nastopa si lahko ogledate tukaj.